Se face focul in interiorul cuptorului pana se infierbanta, se trage jarul la gura cuptorului sau se scoate de tot -depinde ce aveti de copt, la cele la care dureaza mai mult coacerea se lasa la gura cuptorului- dupa care se pune inauntru ce aveti de copt, am pus o tabla la intrare pt ca nu i-am gasit inca o portita pe masura si o buc de tabla pe horn ca sa se mentina caldura inauntru.
Am inteles,multumesc,este ca la orice cuptor.Eu am dar este altfel construit cu multi ani in urma.Ai folosit numai caramida in interior ptr a pastra caldura? La noi se punea multe cioburi de sticla,din acest motiv te intreb.
Multumesc! L-am facut mai mult de nevoie, sotul meu facea gratar langa stratul cu trandafiri si 2 dintre ei erau tot timpul cu frunzele parlite, nici nu mai cresteau, de inflorit nici atat.
:)))! Cunosc! Si al meu face focul la chirostiu langa un Abraham si un madame isaac. Noroc ca facem mancare de doua ori pe an( gulas) la ceaun urias....
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.